BME ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR ÉPÍTŐMŰVÉSZETI DOKTORI ISKOLA
EKÖP doktori és fiatal kutatói pályázat

A műegyetemi EKÖP doktori és fiatal kutatói pályázatok pontozása az építőművészet területén

Az Építészmérnöki Kar DLA-képzésben részt vevő, doktorjelölt és fiatal kutatói számára a BME által meghirdetett EKÖP-pályázatok „Tudományos, művészeti teljesítmény” kategóriáját az alábbiak szerint értékelik a pályázatot elbíráló szakértők, ezért a pályázatban az alábbiakban pontot érő tételeket – logikus, az alábbiaknak megfelelő bontásban – szerepeltetni kell:


A pályázók alkotói/tudományos teljesítményét a bírálók kiválóság szerint rangsorolják az alábbi irányelvek szerint: a DLA-képzés alkotások és tudományos eredmények közlésére vonatkozó publikációs minimumkövetelményének időarányos teljesítésén túli publikációs eredmény legfeljebb 25 pontot ér.

Szintén 25 pontot ér egy legalább 1/3-os szerzőségű országos vagy nemzetközi tervpályázaton elért díjazás, vagy legalább 1/3-os szerzőségű, hivatkozott megvalósult épület, építészeti mű ill. művészeti projekt, további 1/3-os szerződésű eredményre ugyanezen kategóriákból pedig további max. 20 pont adható.

A korábbi TDK eredményekre, tudománynépszerűsítésre legfeljebb 15, az alkotói/tudományos munka visszhangjára (hivatkozás, jelentős sajtó megjelenés) szintén legfeljebb 15 pont adható.

pályázati hirdetmények: https://www.bme.hu/ekop

Bp., 2024 május 14.
Balázs Mihály DLA

az ÉDI vezetője